sikker-betaling

Sikker betaling

rask-forsendelse

Frakt fra kr 0,- (over kr 500,-)

ce-merket

Kvalitetsprodukter

Spre glede med badeender

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Norway Ducks med nettadressen www.norwayducks.no.

Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt, jf. personopplysningsloven § 19, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, jf. personopplysningsloven § 18 1. ledd.

Hvem vi er

Norway Ducks er et registrert markedsføringsnavn for Norway Duck Store – Staahle Nilsen, org.nr. 930 857 130 MVA, Vaterlandsveien 4, 1630 Gamle Fredrikstad, epost: kontakt@norwayducks.no.

Behandlingsansvarlig for personopplysninger er ovennevnte foretak v/Tore Kjell Nilsen.

Databehandler for dette nettstedet er One.com Group AB, org.nr. 559205-2400, Carlsgatan 3, 211 20 Malmö, Sverige.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside.

Formålet er både å gjøre brukeropplevelsen bedre for deg ved at nettstedet husker innstillingene dine, hvilke sider du har besøkt, innlogging og eventuelle brukernavn og andre opplysninger som du har lagt inn og vil at nettsiden skal huske slik at du slipper å skrive dette inn for hver gang.

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person.

Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelsen med  tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller å fylle ut og sende inn skjema.

Hvis du besøker dette nettstedet så samler vi likevel inn avidentifiserte opplysninger om besøket gjennom verktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle tilbudet på nettstedene. Eksempel på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider på nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som blir brukt.

Opplysningene blir behandlet i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert mener vi at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen blir avidentifisert slik at bare de tre første gruppene i adressen blir bruk til å generere statistikk. Det vil si at hvis IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, blir bare 195.159.103.xx brukt. I tillegg blir IP-adressene behandlet på aggregert nivå, det vil si at alle data blir slått sammen til én gruppe og ikke behandlet individuelt.

Eksempel på informasjonskapsler som blir brukt for Google Analytics er:

 • _ga
       – Blir slettet automatisk etter 2 år
       – Blir brukt for å skille brukere fra hverandre
 • _gid
       – Blir slettet automatisk etter 24 timer
       – Blir brukt for å skille brukere fra hverandre
 • _gat / _dc_gtm_ <egenskaps-id>
       – Blir slettet automatisk etter 1 minutt
       – Blir brukt for å fordele trafikk/spørringer

Hvis du har en brukerkonto og logger på dette nettstedet, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Du kan følge denne linken til “Mediebruket” for å sjekke hvilke informasjonskapsler som blir brukt på en nettside.

Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler / cookies.  Følg denne linken til Nettvett.no for en veiledning i hvordan du kan administrere dine informasjonskapsler.

Kommentarer

Når du legger inn en kommentar i et kommentarfelt, der hvor det er åpnet for det, lagres informasjonen som er gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og opplysninger om nettleseren. Dette gjøres for å bidra til å unngå eventuelle useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilde til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilde med innebygde plassdata (EXIF GPS). Hvis ikke disse dataene er fjernet kan de som får tilgang til bildet kanskje kunne se hvor og når bildet er tatt, og hvilket kamera som er brukt.

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via et skjema på nettstedet blir de opplysningene du legger inn lagret, og er tilgjengelig for administrator og vår dataleverandør, i tillegg til at opplysningene blir sendt oss på epost. Sensitiv informasjon skal ikke sendes via skjema siden eposten med dataene blir sendt ukryptert. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om.

Bestillinger / ordrer

Når du bestiller en vare fra vår nettbutikk lagres navn, adresse, e-post og telefonnummer hvis du har oppgitt dette, for at vi skal kunne behandle din ordre.  Ordren lagres i løsningen og er tilgjengelig for administrator og vår dataleverandør, i tillegg til at opplysningene blir sendt oss på epost. Som en del av betalingsprosessen mottar vi informasjon om betalingsstatus for ordren fra betalingsleverandøren.  Denne informasjonen lagres som del av ordren.

Disse opplysningene lagres for å sikre effektiv administrasjon av ordrer og kunder.

Ved betaling verken innhenter eller lagrer vi opplysninger om ditt bank- eller kredittkort, heller ikke andre personopplysninger om deg som personnummer eller lignende.  Disse opplysningene innhentes av og lagres hos vår betalingsleverandør. Dette for å sikre en effektiv behandling av belastning, kreditering m.m., og for å sikre at dine opplysninger tas godt vare på.

Vi benytter Klarna, Vipps og PayPal som våre betalingsleverandører.

De personopplysningene som vi deler med den valgte betalingsleverandøren behandles i tråd med henholdsvis Klarnas egen personvernerklæringVipps’ egen personvernerklæring og PayPals egen personvernerklæring.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider og artikler på dette nettstedet kan ha innebygd innhold (videoer, bilder, artikler, deling i sosiale medier osv.) fra andre nettsteder. Slikt innebygd innhold fra andre nettsteder fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettstedene.

De andre nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing, og overvåke hvordan du samhandler med tredjepartsinnholdet. Det kan være å spore hvordan du samhandler med det innebygde innholdet hvis du har en brukerkonto og er logget inn på det andre nettstedet.

Hvem vi deler opplysningene dine med

Hvis du fyller ut et skjema på nettstedet blir dataene du fyller inn, sammen med tidspunkt og IP-adresse sendt til oss på epost, i tillegg til at de blir lagret bak kryptert pålogging i skjemaverktøyet vårt.

Data som blir sendt inn via et skjema blir lagret på server hos vår databehandler, som har taushetsplikt og som vi har databehandleravtale med.

Når du bestiller en vare fra vår nettbutikk deles opplysninger som ditt navn, adresse, e-post, telefonnummer hvis du har oppgitt dette, transaksjonsbeløp, tidspunkt for transaksjonen og betalingsstatus med den valgte betalingsleverandøren for å sikre at transaksjonen går gjennom på en sikker og effektiv måte.  Vi benytter Klarna, Vipps og PayPal som våre betalingsleverandører.

Når du bestiller en vare fra vår nettbutikk deler vi ditt navn og adresse med vår fraktleverandør for å sikre at de bestilte varene kommer fram til deg.  I tillegg kan vi også dele din epost-adresse og telefonnummer hvis du har oppgitt dette, for at fraktleverandøren skal kunne varsle deg om forsendelsen. Vi benytter Posten og PostNord som våre fraktleverandører, og du kan selv velge hvilken fraktleverandør du ønsker å bruke ut fra hvilke alternativer du blir presentert for ved utsjekking av ordren din.

Med mindre det foreligger en særskilt avtale, deles ikke dine registrerte opplysninger med noen annen tredjepart enn dem som er nevnt ovenfor, og de er kun tilgjengelig for brukere med autorisasjon som administrator for nettstedet.

Våre nettsider er kryptert slik at informasjon mellom deg og nettstedet ikke kan leses av uvedkommende.

Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine

Hvis du har et kundeforhold til oss, eller hvis du har sendt oss opplysninger via et skjema, lagrer vi opplysningene så lenge det er nødvendig for å kunne yte ønskede tjenester til deg.

Hvis du kommenterer et innlegg, blir kommentaren og opplysningene om den lagret på ubestemt tid. Dette er fordi vi skal kunne kjenne igjen og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i kø for godkjenning.

Vi lagrer opplysninger om alle brukere som registrerer seg på nettstedet så lenge som de selv ønsker å ha brukertilgang. Alle brukere kan se, endre og slette sine egne personopplysninger når som helst, men de kan ikke endre brukernavn. Administratorer på nettstedet kan også se og endre disse opplysningene.

Hvilke rettigheter du har over opplysningene dine

Hvis du har en brukerkonto, eller har skrevet kommentarer på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil med alle de personopplysningene vi har om deg, inkludert alle opplysningene du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss hvis du vil at vi skal gjøre dette. Dette gjelder likevel ikke data vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller trygghetsgrunner.

 

Hvis du har spørsmål om dette eller om hvordan vi ellers behandler personopplysninger vi innhenter gjennom andre kanaler, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle