sikker-betaling

Sikker betaling

rask-forsendelse

Frakt fra kr 0,- (over kr 500,-)

ce-merket

Kvalitetsprodukter

Spre glede med badeender

Om oss

Hvorfor har vi spesialisert oss på badeender?

En badeand gir masse glede, kos, avslapning og kreativitet, om du er alene eller sammen med andre!

Den gleden som våre humørfylte, fargerike og glade badeender gir, må oppleves! Gjennom Norway Ducks vil vi dele den gleden med så mange som mulig.

Vi vil bidra til å øke tilgjengeligheten til badeender i Norge, og vi er derfor den første og eneste nettbutikken i Norge som er spesialisert utelukkende på badeender.

Litt om badeendene våre

I nettbutikken vår finner du badeender av ulik størrelse, design og pris – badeender som passer til enhver anledning og i enhver situasjon!

Badeendene har unike personligheter og egenskaper – mange er skapt for et liv i badekaret og på stranden, flyter perfekt og er gode svømmere. 

Andre er mer enn en badeand, de er både samleobjekter, fest- og pyntegjenstander. Det er bare fantasien din som setter grenser for hva de kan brukes til!

Alle våre badeender har et flott design er produsert av vinyl uten giftstoffer, og er CE-godkjent i henhold til EN 71-standarden for leketøy.

Hvem er kundene våre?

Våre kunder er både barnefamilier, personer som er på jakt etter en gave til kjæresten, til en venn, til et familiemedlem eller til seg selv.

Vi har også gode tilbud til bedrifter som ønsker en morsom og annerledes profilering på sine firmagaver, og til små og store events.

Hvem samarbeider vi med?

Våre samarbeidspartnere er ledende leverandører innen design og produksjon av kvalitetsbadeender.

Vi stiller som krav at våre leverandører har høy fokus på kvalitet og design, og at de har omfattende kvalitetskontrollprosesser i samsvar med europeiske og internasjonale standarder.

Vi importerer direkte fra våre leverandører i Europa og Asia.

For å sikre deg best mulig service, samarbeider vi med anerkjente, pålitelige leverandører av betalings– og frakttjenester.

Og hvem er vi?

Norway Ducks er et registrert markedsføringsnavn for Norway Duck Store – Staahle Nilsen, org.nr. 930 857 130 MVA.

Vi som står bak Norway Ducks er Mona Staahle og Tore Kjell Nilsen. Du er velkommen til å kontakte oss!

Mona Staahle
Markedsansvarlig
Tore Kjell Nilsen
Teknisk ansvarlig
Kontaktinformasjon:
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle